Mengkaji masalah pengurusan gerai sedia ada bagi cadangan untuk melaksanakan konsep khidmat luaran (OUTSOURCING) - 347225 Siti Uzairiah Mohd. Tobi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005