Rekabentuk berkomputer bagi papak konkrit (Papak Rata Prategasan Pascategangan) - 213677 Neoh, Lih Chang (S kudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999