Lapuran Seminar Gerakan Pengguna peringkat kawasan timur di Bilik Gerakan, Pejabat Kemajuan Negeri Trengganu (17hb-18hb Julai 1979) - Seminar Gerakan Pengguna Peringkat Kawasan Timur (1979 : Trengganu); Malaysia. Kementerian Perdagangan dan Perindustrian. Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Kuala Lumpur : Cetak Kerajaan, 1980)
36