Penggunaan sistem maklumat geografi dalam perancangan pemeliharaan bangunan warisan bagi sesebuah pihak berkuasa tempatan - Mohd. Nuruddin Abdul Kadir, 1971- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997