Penyebaran maklumat terpilih : Marketing of higher education - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah. Jabatan Perkhidmatan Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
44