Analisis dan rekabentuk keluli terbentuk sejuk menggunakan microsoft visual basic - 286327 Mohd. Yusni Mohadi (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997