Kesan persekitaran ke atas kesihatan dan keselamatan pekerja - 287433 Onni Suhaiza Selaman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997