Fire protection installation untuk cadangan membina 3 Blok Bengkel, 1 Blok Pusat Perkhidmatan dan 1 Blok Akademik di Pusat Latihan Staf Politeknik, Batu Pahat, Johor : [dokumen kontrak] - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja; Mercumaju Sdn Bhd; Rasma Corporation Sdn. Bhd (Sekudai : UTM, 1996)
PRZSL