Kajian terhadap pengurusan sisa industri : kajian kes di kawasan perindustrian Pasir Gudang, Johor Bahru - 288893 Siti Khadijah Abd. Rashid (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997