Kesan faktor bentuk oleh beban ufuk terhadap cerucuk pendek di dalam pasir - Rohizat Ariffin, 1969- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysai, 1997