Pengurusan sisa industri di Malaysia : kajian kes : Shah Alam, Selangor - 289141 Shahiena Azli Abdul Azis (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997