Pengurusan pembangunan pelajar : cabaran masa kini - Seminar Pengurusan Asrama Peringkat Kebangsaan (1996 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai); Universiti Teknologi Malaysia (Sekudai : UTM, 1996)
44