Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /

Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) -Universiti Teknologi Malaysia, 2005

Bibliographic Details
Main Author: 190303 Patrick Mogon
Format:
Language:may
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005
Subjects:
_version_ 1826427265003552768
author 190303 Patrick Mogon
author_facet 190303 Patrick Mogon
author_sort 190303 Patrick Mogon
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) -Universiti Teknologi Malaysia, 2005
first_indexed 2024-03-05T06:13:32Z
format
id KOHA-OAI-TEST:354657
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-05T06:13:32Z
publishDate 2005
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:3546572020-12-19T17:12:17ZPenggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air / 190303 Patrick Mogon Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2005mayProject Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) -Universiti Teknologi Malaysia, 2005Negative microfilm : MFL 014743 ra4399FECEELCookery (Nuts)Pistachio
spellingShingle Cookery (Nuts)
Pistachio
190303 Patrick Mogon
Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title_full Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title_fullStr Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title_full_unstemmed Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title_short Penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air /
title_sort penggunaan sekam kacang pistachio sebagai bahan kehilangan bendalir bagi lumpur asas air
topic Cookery (Nuts)
Pistachio
work_keys_str_mv AT 190303patrickmogon penggunaansekamkacangpistachiosebagaibahankehilanganbendalirbagilumpurasasair