Analisis kerangka keluli berkomputer terhadap beban dinamik : gempabumi dan beban angin - 291964 Azizan Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997