Penggunaan paip HDPE di dalam sistem pengagihan bekalan air - 292548 Fayzal Abdul Manap Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti teknologi Malaysia, 1997