Sistem pensuisan perkhidmatan bersepadu (ISSS) - Abd. Rahim Sulaiman @ Seliman; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik. Kumpulan Kajian Telematik; Seminar Penilaian Program IRPA (1991 : Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur, Malaysia)
13