Kajian pencemaran ke atas air larian jalanraya - 194719 Mohd. Harris Mohamad Salan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997