Pemetaan bunyi bising di kampus induk UTM : kawasan pusat akademik - 294810 Mohd. Zailani Kordi (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997