Mengenai penterjemahan buku-buku teks bidang teknologi dan kejuruteraan - 235245 Shahimi Shafiee; Persidangan Penterjermahan Rantau Asia dan Pasific = Asia and Pacific Regional Conference on Translation (1986 : Kuala Lumpur) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1986)
34