Microstrip antennas with different feeding method - 453797 Soh, Ping Jack (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005