Dokumen kontrak : perkhidmatan pembersihan dan pencucian bangunan asrama kolej - kolej pelajar (zon 1) Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Murni Plus Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
03