Design of microwave GaAs MESFET Oscilator at 2.45 GHz - 199124 Purusothaman Supramaniam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005