Pengaruh kandungan lembapan terhadap kekuatan kayu - 372539 Kamarul Hisham Alias (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005