Kajian keberkesanan pengendalian sisa berbahaya makmal Kejuruteraan Alam Sekitar, FKA, UTM - 194549 Lee, Liang Wang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005