Kursus 'Training for Trainers', 17 - 19 Disember 1996 - Kursus 'Training for Trainers' (1996 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai); Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pembangunan Sumber Manusia
36