Penentuan ketinggian ortometrik menggunakan kaedah 'static' & 'rapid-static' GPS : receiver : Ashtech LD-XII & LEICA System 300 - 330368 Mohamad Hashim Mat Hassan (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997