Sistem bantuan pencarian laluan terpendek berasaskan web bagi destinasi-destinasi pelancongan di negeri Pahang - 222585 Wida Yanti Mohammad Zen Umar; Haswadi Hasan, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005