Analisa teknik peramalan harga pasaran ayam dan telur ayam menggunakan kaedah rangkaian neural - 222570 Norafazilah Tompang @ Mohd. Zain; Razana Alwee, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005