Sistem kawalan inventori berasaskan web bagi Syarikat Maxcare Success Sdn. Bhd. cawangan Skudai - 222688 Durratul Khair Harullah; Abd. Rahman Ahmad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005