Sistem pengurusan persidangan Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat - 223096 Hazlina Mohd. Lazim; Mohd. Taib Wahid, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005