Pulsative effect on the performance of gas separation using hollow fibre membranes for oxygen enrichmen t - 244790 Vinod Kumar Suri Sita Ram (Kuala Limpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1991)
Objektif penyelidikan ini adalah untuk menkaji kesan denyutan aliran suapan (iaitu udara dari atmosfera) ke atas kadar penerlapan oksigen dan kememilihan untuk membran gentian geronggang.