Kajian perbandingan saiz zarah menggunakan kaedah Coulter dan mendapan - 244874 Mohd. Amir Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1991)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) -- Universiti Teknologi Malaysia, 1991