Pembangunan pelorek masa-nyata untuk persekitaran interaktif 3-dimensi - 255354 Edzwan Shah Rusman; Noor Azam Md. Sheriff; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005