Sistem audit e-makmal - 225231 Ismahani Ishak; Hazinah Kutty Mammi, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005