Sistem kualiti di kilang elektronik kearah piawaian ISO 9002 : satu pengenalan - 337447 Ahmad Kamil Harun (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997