Ulang tahun kesepuluh 1979-1989 Pusat Serantau Penyelidikan dan Latihan WHO dalam penyakit tropika dan pemakanan - 4866 Pusat Serantau Penyelidikan dan Latihan WHO dalam Penyakit Tropika dan Pemakanan (Kuala Lumpur : IMR, 1989)
42