Teknik Vertex clustering dalam aplikasi telusur maya - 254418 Fauziah Zaibidi; Mohd. Shahrizal Sunar, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005