Senibina portal syarikat rakaman - 254367 Normah Nik; Ahmad Fariz Ali, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005