Portal E-Languages : alat bantu pengurusan pembelajaran bahasa melalui web - 254352 Low, Kim Thing; Dzulkifli Mohamad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005