Pembangunan perisian penghasilan peta 3D - 254312 Tajulzaid Tajuddin; Nik Isrozaidi Nik Ismail, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005