Sistem pengiklanan berpusat secara atas talian Universiti Teknologi Malaysia, Iklansiswa - 236362 Muhammad Afifi Ramli; Hazinah Kutty Mammi, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005