Sistem persidangan video dengan menggunakan teknologi JMF - 236264 Ainul Bariah Talib; Raja Zahilah Raja Mohd. Radzi, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005