National Biotechnology Directorate : strategic plan 1996-2000 - Malaysia. Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar. Direktorat Bioteknologi Kebangsaan (Kuala Lumpur : Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar Malaysia, 1997)
50