Kesan pemansuhan akta kawalan sewa terhadap penghuni dan premis terkawal di Bandaraya Georgetown, Pulau Pinang - 344949 Giridharan Ramachandran (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998