Masalah pemaju di dalam membangunkan kawasan setinggan : kes kajian : kawasan pentadbiran MBJB - 346147 Nor Azila Mat Leh (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998