Fabrikasi dan ujian silinder pneumatik - 208157 Muhammad Syazili Jamuin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006