Kelewatan proses serah balik kurnia semula di pejabat pengarah tanah dan galian bagi tanah rizab melayu : kes kajian : Kampung Sinaran Baru, Mukim Tebrau Johor Bahru - 194705 Abdul Rahman Jamaludin (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998