Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /

Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997

Bibliographic Details
Main Author: 189105 Mohd. Rashdan Tamrin
Format:
Language:may
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997
Subjects:
_version_ 1826430190896545792
author 189105 Mohd. Rashdan Tamrin
author_facet 189105 Mohd. Rashdan Tamrin
author_sort 189105 Mohd. Rashdan Tamrin
collection OCEAN
description Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997
first_indexed 2024-03-05T06:56:43Z
format
id KOHA-OAI-TEST:369059
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-05T06:56:43Z
publishDate 1997
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:3690592020-12-19T17:12:50ZKajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan / 189105 Mohd. Rashdan Tamrin Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,1997mayKertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 19971055PRZSLAnaerobic bacteriaSewage
spellingShingle Anaerobic bacteria
Sewage
189105 Mohd. Rashdan Tamrin
Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title_full Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title_fullStr Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title_full_unstemmed Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title_short Kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan /
title_sort kajian kemungkinan penggunaan proses anaerobik untuk olahan air sisa industri makanan
topic Anaerobic bacteria
Sewage
work_keys_str_mv AT 189105mohdrashdantamrin kajiankemungkinanpenggunaanprosesanaerobikuntukolahanairsisaindustrimakanan