Kekuatan ikatan tetulang bergalvani dalam konkrit mengandungi simen teradun - 352430 Bong, Kuet Onn (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998