Simulasi aliran sungai harian dengan mengguna Perisian NAM Mike II - 279002 Lee, Chung Ling (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998